5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta dürüst oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena strüktürda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Olası yangın veya herhangi bir tehlike durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

istanbul Yangın kapısı fiyatları Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde özen veren uluslar arası tesislardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir gidişat takkadak insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Panik bar sebebiyle yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page